Lydia Miranda • Un vertader tsunami de records

Estàndard

 

No han passat tants anys, però sembla que ha estat una eternitat. Quatre anys. Quatre anys que han significat per mi un canvi radical. Vaig deixar l’escola, vaig marxar a estudiar a una altra ciutat, vaig canviar d’amics, vaig dedicar-me amb totes les meves forces a la meva professió… vaig canviar de realitat. Un canvi de realitat que em toca acceptar, malgrat a vegades el desig de tornar al rebombori dels passadissos de l’escola sigui profundament melancòlic.

Recordo amb perfecta claredat el dia dels Jocs Florals. Recordo fins i tot el perfum que edulcorava aquell vespre del mes de maig. Tots  engalanats, preparats per mostrar el millor de nosaltres a qui sempre havia estat al nostre costat. A vosaltres, tots els professors que guiàreu el meu camí i que fóreu sempre una llampada en un cel que, sovint, tornava fosc per la inseguretat.

Ara parlo des del punt de vista d’una persona que ha trobat el seu lloc i que sap que no l’hagués trobat sense totes les persones que em van ajudar a ser qui sóc.

El dia dels meus Jocs Florals vaig cantar. Cantar per mi és com respirar, i aquell dia, vaig respirar amb l’aire que vaig inspirar de tot el que San Gaietà és per mi.

Nirvis, assajos, pensar quin poema podria escriure, desitjar que tot surti bé, saltar sobre el Pare Pablo quan em donà el diploma, aguantar les llàgrimes en moments realment emocionants…

Quan em van demanar que escrivís qualque cosa per al blog, la meva primera reacció fou: com puc enllaunar tots aquells records? Com podria transmetre totes aquelles sensacions? Doncs avui, puc dir que aquest vertader tsunami de records que m’envaeix em trasllada a la millor època de la meva vida i el més important de tot, sense aquest tsunami, jo no seria la mateixa persona.

Lydia Miranda és estudiant i actriu. Podeu seguir la seva feina sovint a IB3 TV i també al teatre. Fins al 7 de març participa a la comèdia Per amunt i per avall, dirigida per Ricard Reguant (Teatre Escènic de Campos)

——————————————————————————————————————————-

Enviau-nos la vostra aportació a   jocsflorals25@hotmail.com 

2 responses »

  1. Que bé, Lydia! El blog s’anima amb participacions com la teva. Ja saps que molts de profes seguim la teva carrera d’actriu. Estic content que recordis els Jocs d’una manera tan afectuosa, i he quedat encisat amb les darreres línees. Me deixes l’expressió “sense aquest tsunami, jo no seria la mateixa persona”?; crec que la necessit…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s