En Dani Sanz i la feinada que va tenir el dia dels Jocs Florals !!!

Estàndard

Hola nois!

No és  que “m’agradi”  recordar el meu paper en els Jocs Florals del 2009, ja que va ser un dels pitjors moments de la meva vida si  parlem de treball. El meu paper era encarregar-me  que ningú es quedés sense el programa de mà  en el qual posava com serien els Jocs. Per això, mitja hora abans d’obrir les portes,  el meu company de porta i jo, havíem  d´estar dins del saló de actes. Només de pensar-ho ja “suo” … no sé si varen ser els 30 graus de temperatura que hi havia dins del saló, si va ser la americana de mig quilo que duia a sobre, o si va ser la combinació de les dues coses; però jo vaig escomençar a suar just quan na Puri i na Malen varen dir: “¡obriu les portes!”.

                Crec que tothom va adonar-se  de la meva situació. Notava com les gotes de suor es ficaven dins dels ulls, però els 300 fulls que aguantava amb les mans impedien que pogués aixugar-me. A més, dels nervis estava vermell com una tomàtiga i “negre” pel fet que  els pares em treguessin els papers de les mans però…. feliç com un nin petit.

 

Enviau-nos la vostra aportació a   

jocsflorals25@hotmail.com 

3 responses »

  1. Gràcies Dani per dues coses…Primer per ser el primer “xico” que escriu al blog -sense comptar en Tomeu, clar- i segon perquè has estat molt graciós en recordar la teva feina de TÈCNIC dels JOCS. Va bé recordar que TOTS I CADA UN dels alumnes de quart d´eso tenen un paper a fer en els JOCS ja sigui repartint roses, posant música, embolicant roses, recitant, ballant o com tu, repartint programes de mà. Te´n recordes de la batalleta dels grans d´arena que poden arribar a fer una muntanya ? Idò sí !!!!!!!!!!!! Els jocs florals són així: Un immens trencaclosques que pren forma gràcies a tots i cada un de vosaltres i això és el que els fa grans.

    P.D: Aprofit per dir que malgrat no ho hagi fet públic fins ara, he contestat de manera personal cada un dels correus que he rebut…Això ho dic per en Tomeu perquè no cregui que només “curra” ell , je, je……

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s