Vespre d’emocions i nervis

Estàndard

    Un any després continuam recordant aquell vespre ple d’emocions i nervis, que continua gravat a les nostres memòries com un record inoblidable. Unes setmanes assajant fins a  l’arribada del gran dia… cent alumnes al voltant d’aquest certamen durant una setmana molt especial per a tots nosaltres. No solament els lectors i presentadors, tots teníem una tasca especial, fonamental per a la preparació d’aquest acte. La millor setmana de l’escola, sense dubte. Encara tenim aquest record gravat als nostres cors… i esperem que sempre perduri en nosaltres.

   No tenim molta inspiració ara, a les onze i mitja del matí d’un diumenge; esperem que els poetes d’aquest any en tenguin més que nosaltres. Una besada molt forta, vos deixam una foto del que va sortir al diari poc després de la nostra actuació. Moltes gràcies a tot el professorat, per fer possible aquest somni.

Sílvia Jordà i Raúl Díaz

(1r Batxiller C)

un retall de diari

Una resposta »

  1. M´agradaria donar-vos les gràcies per diversos motius: en primer lloc per reviure a través del blog el record dels “vostres Jocs”, també per agrair-nos la feina del professorat i sobretot, per encoratjar els alumnes de 4rt d´eso que en un tres i no-res faran història amb els 26 ens Jocs Florals.
    A propòsit…m ´ha semblat força graciós el fet que comenteu que ” un diumenge de matí no estam gaire inspirats”.Segur que coneixeu el que va dir Picasso ( “la inspiració existeix però t´ha de trobar treballant” ) Vés a saber on és ara mateix la inspiració dels futurs poetes de quart però allà on sigui ben segur que la trobaran i més, si fan cas del genial pintor. Gràcies i una forta abraçada !

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s