Un dia abans dels Jocs Florals… 3 /05/ 2012 Jaime Fernández

Estàndard
I ja queda només queda un dia. Ja són demà! I tot sen’s ha passat tan ràpid…
Era arribar al saló d’actes i  començar a assajar i t’invadia aquella atmosfera tan forta, tan plena de tot tipus d’emocions que et permetien gaudir de tota inspiració.

Aleshores entrava na Miquela, i en aquest instant, en  veure-la, sentir-la donant ordres, indicant-nos posicions, allò del fil que ens estira damunt el cap… Totes aquelles sàvies decisions de la gran capacitat escènica que porta dins  després de tota una vida sencera completament dedicada a l’espectacle, l’espectacle que ja és ella sola  amb la seva pròpia presència.
I què vos he de dir de na Begonya i na Malena, suportant-nos cada dia durant la setmana de més nirvis de tot l’any, però a la vegada, la setmana més màgica de totes.
Ja només queda un dia sencer a partir d’ara, hores per a que els grans Jocs d’un any més s´inaugurin i  s’obri es teló de la major funció de Sant Gaietà des de fa ja 27 anys! Llums, tensió, el públic esclata en aplaudiments,… Ja es pot sentir tot, ja ho sentim tots. I tot anirà bé, i la magia de cada any tornarà a s’escenari un pic més, il•lusió, emoció i un munt més de sensacions alhora. Que comenci l’espectacle.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s