La nostra experiència als Jocs Florals…Marc Riera i Marta Vich

Estàndard

Una experiència per recordar

A més d´una gala  de poesia, dansa, música i molta alegria per a nosaltres, els Jocs Florals guarden un valor afegit.Els podríem qualificar com una porta que separa l’ ESO del batxiller, un canvi de cicle, un nou esglaó fronterer amb la universitat.

El pròxim curs es reorganitzen els grups entre humanitats i ciències.  Ens dividim  per tant, i això dóna lloc a que ho rebem com un últim projecte junts amb els nostres companys, un comiat. També hem aprofitat per fer més amistats o consolidar-les.

En general ho considerem una nova experiència que ens ha fet aprendre molt: tractar  amb el públic, estimarr la poesia, fer exercicis de concentració, controlar els nirvis i les emocions…fins i tot, escoltar-se un mateix.

Unes setmanes després tot això ho recordem amb melancolia i enyorança. Ara cal tornar al treball, els controls, a les matemàtiques… a baixar del nigul.

Però convidem tothom  a que aquests Jocs Florals mai es deixin de realitzar i donin l’oportunitat a altres alumnes de 4ESO de Sant Gaietà a poder-los viure.

Sempre els recordarem !!

Marta Vich i Marc Riera ( presentadors dels premis de la 27 ena edició )

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s