Assaborir els Jocs Florals… Paula Sans

Estàndard

Ara fa exactament dues setmanes,el cap de setmana després dels meus Jocs Florals, escrivia allò que sentia després d’aquella nit:
“Pff..i després d’aquest cap de setmana et queda una sensació a dins, molt especial.
Per una banda de molta satisfacció, perquè tot va quedar beníssim!(Després de moltissima feina que es va fer al darrera), d’agraïment a tot el que va fer possible aquella inoblidable nit, especialment agraïda a qui va estar tota la setmana suportant i preparant tot l’acte, sobretot: Miquela,Begoña,Puri, mamà (Malena jeje) perquè des del moment de “Demanam que apaguin els mòbils” fins el “Gràcies i fins l’any que ve!” són moments que no són fàcils d’explicar però que passen volant i són únics.
Per l’altra banda, una mena de tristesa o nostàlgia que diu que ja s’ha acabat tot! No més assatjos,…no més Jocs Florals!! He viscut aquest Jocs molt intensament, encara que després d’estar molt temps preparant, tot surt rodat! Durant aquelles dues hores et falta temps per assaborir-ho així com t’agradaria encara que també siguin dues hores perfectes…
27ens Jocs Florals: comiat de na Miquela,amb tot el que es mereix: actuació sorpresa,vídeos i powerpoints fets amb tot l’amor per ella, regalets (rams,flors,detallet dels de 4rt,de l’escola),llàgrimes…(es fa estimar molt!). També nova sala d’actes, nou escenari amb pantalla,nous focus i micros (quina pena vàrem passar per les interferències!), exposició de fotos…Tot això es resumeix en forma d’emocions: nirvis,esforç,feina,ganes, idees,rialles, unitat, confiança, cansament, emoció,aprendre a fer coses que no estam acostumats com a sentir la poesia,..un conjunt de coses que són gairebé impossibles d’oblidar i que ens fan valorar un poquet més aquest any,4rt d’Eso, l’anys que ve toquen canvis, toca batxiller!”
I ara que ja ha passat tot, entenc per què la gent que ja ho ha fet o ho ha viscut ens repetien tant allò que disfrutàssim molt : tant els assajos com el dia a dia; allò d assaborir les paraules, llegir amb intenció, la forma de transmetre, saber estar damunt l’escenari (el filet que ens estira!), tot això i més…ara seré jo qui ho dirà els qui encara ho han de fer!
Es pot dir molt d’aquesta experiència, però crec que només em queda dir enhorabona a tots els alumnes de 4rt i a tot els que ha fet possible els Jocs i…fins l’any que ve!!
Paula Sans Gual.Imatge

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s