Un poema singular …. Pablo Campins

Estàndard

Tal dia com avui, ara fa un any, començaven les audicions i tots els càstings per als Jocs Florals. En el meu cas concret , jo tenia la intenció de  ser presentador, però resulta que no em van triar i vaig provar sort com a lector de poesia, i aquest pic sí que em van escollir. Em van donar un poema japonès un poc estrany i complex format per estrofes que s’ anomenen tankes i haikús,   però em va agradar molt.

Tot va començar a la setmana d’ assatjos. Una setmana molt especial i inblidable. Tots els que sortíem a l’escenari hauríem de passar la setmana assajant al saló d’actes. Els nostres jocs es van dividir en tres parts, i el meu poema corresponia a la primera part, la pintura.

Jo era dels que,  en llegir el poema tenia un vídeo a la meva esquena reproduint-se i per tant era necessari saber què fer a cada moment. Sincerament, els primers dies d’assajos no varen ser com jo esperava, no li agafava el tempo al poema ni al vídeo. Potser fossin els nervis o la por a fer-ho malament el dia de l’actuació, però no hi havia manera. Vull dir, era un poema japonès i mai havia vist cosa igual. No obstant això, no va ser fins l’assaig de dijous a la tarda, dia previ a l’actuació, que ho vaig fer més o menys bé.

Llavors va arribar el dia esperat per tots, jo estava convençut que em sortiria bé, i gràcies a tots els bons consells donats per les nostres professores, que van ser imprescindibles. És inevitable posar-se una mica nerviós abans de començar, tot i que la meva intervenció era tot just de tres minuts, però tots ho vam fer molt bé i tal com esperàvem.

La setmana completa tot plegats  és inoblidable ja que és una oportunitat molt especial per passar temps amb tots els teus amics, treballar en equip i gaudir, també a la festa de després! . És essencial que es prengui amb molta il·lusió i ganes i tot anirà bé. Cada un de vosaltres té un paper fonamental en els Jocs Florals, faci el que faci.

MOLTA SORT A TOTS.

Pablo Campins Bover.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s