Anau amb seny i passau-ho molt bé! Lluís Ribas

Estàndard

La nit dels Jocs Florals és una nit màgica en què tots els alumnes posen en pràctica tot el que han estat practicant al llarg del curs, és una nit d’ il•lusió, per ensenyar als espectadors tot l’esforç que els alumnes i professors posen a aquest projecte, una nit de nervis, tot ha de sortir bé, ha d’haver-hi molta coordinació i concentració. I és clar, amb tanta exigència un es pot posar nerviós, però no patiu, perquè una vegada han començat els Jocs Florals te n’oblides de tot, els nervis se’n van i tot surt bé, natural.

Una de les coses que més em va costar va ser haver de fer el meu propi poema, vaig estar temps pensant com fer-ho perquè quedàs bé. Per desgracia després no vaig ser un guanyador, també he de dir que hi havia un nivell molt alt, per això animau-vos a fer un poema bonic, disfrutau mentre l’escriviu, amollau-vos, feis que el jurat ho tengui difícil per triar un guanyador.

En els meus Jocs Florals vaig participar llegint un poema amb un company, al principi no estava segur de quina manera participar als Jocs Florals, i els meus companys em vàren convèncer per fer de lector, i és una de les coses de les que mai en ma vida me´m penediré, va ser una experiència inoblidable, els nervis dels càstings, les rialles dels assajos, també les “bronques” dels professors en el assajos, i el gran dia, quina il•lusió! Tots ben vestits, contents, bon ambient i en un tres i no res ja han acabat! Estàs a fora, tothom et felicita, et saluda,es fan fotos…I després arriba la festa gran, anau amb seny i passau-ho molt bé!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s