Una nit plena d’il·lusió i esforç ! ….. Marina Llobera

Estàndard

Sempre havía escoltat parlar dels Jocs Florals. En canvi, mai hi havía assistit, per tant eren tot un misteri per a mi.. Al principi, jo amb uns altres companys ens presentàrem per fer un ball. Érem massa gent a l’escenari i no estàvem massa coordinats. Al final , no ens agafaren, per tant , vàrem haver de decidir altres opcions.

Jo sóc una persona que  m´imposa molt de respecte l’escenari, o més ben dit,  el públic. No tenia clar què fer. Finalment, vaig decidir  presentar-me com a lectora. Quan me digueren que m’agafaven com a lectora em vaig sentir molt contenta i il·lusionada però a la vegada em vaig sentir assustada. Hi ha molts temors que passen pel  cap però, a mesura que es duen a terme els corresponents assajos, desapareixen.

No t´adónest  i arriba la setmana tan esperada. Tots tenim una funció ja establerta i tots desitjam dur-la  a terme el millor possible. Per aquest motiu, tots posam de part nostra per fer-ho bé. A mesura que passa la setmana els assajos cobren vida i forma. Tot va millorant fins que finalment, el darrer día tot flueix a la perfecció. És meravellós com tots agafàrem la  confiança necessària  damunt l’escenari  per donar lloc a una nit plena d’art: poemes, balls…

Una vegada arriba el moment de començar , es veuen nervis per tot arreu. L’acte passa molt ràpid i quan vols adonar-te ja estàs damunt l’escenari fent la teva actuació. En el meu cas, no me vaig creure que havia recitat el poema fins que ens inclinàvem per donar les gràcies al públic. Va ser una de les millors experiències viscudes.  Tot havia sortit increïble!

Per aquest motiu, anim a tothom a que disfruti de cada moment, dels assajos, de quan surt bé ,i fins i tot, de quan surt alguna cosa malament. Gaudiu  de la setmana sencera des que començau a practicar fins que l’acte acabi. Disfrutau-ho molt !

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s