Un pic a la vida …. Maria Grua

Estàndard

jocsflorals

La veritat és que per molt que t’expliquin què són els Jocs, et puc assegurar que no et fas una mínima idea del que realment és fins que estàs allà, darrere la cortina del saló d’actes, i veus que ja és el teu torn, ja et toca sortir a tu, davant tot el públic allà expectant, esperant que demostris quant t’ has preparat els teus 3 minuts a l’escenari que per a tu són com tres segons, però tres segons molt i molt especials en els quals tu ets el protagonista i pots demostrar l’il.lusió i les ganes que tens de fer-ho el millor possible. A mi em va tocar presentar amb en Guille i en David i la veritat és que ho vàrem gaudir moltíssim i vàrem riure molt, enss ajudàrem mútuament tant a preparar l’acte com a tenir més seguretat en nosaltres mateixos per fer-ho el millor possible.

Jo sempre havia volgut ser presentadora ja que a mi parlar en públic no em costa massa,però jo sóc una persona que s’estressa molt i la veritat que vaig haver d’ aprendre a relaxar-me, que és una de les coses que vaig aprendre gràcies als Jocs Florals i de fet no m’esperava per res que em seleccionassin, però encara record perfectament el moment en el que na Puri m’ho va dir, em va fer moltísima d’il.lusió.

Una altra de les millors coses dels Jocs Florals és la setmana d’assajos en els que es forma fins i tot com una petita familia, tots i cada un de nosaltres posa el seu gra d’arena i tots som iguals  d’importants perquè l’acte surti perfecte.

No us poseu nerviosos ,respirau amb profunditat i sortiu a l’escenari a demostrar el millor de vosaltres.

Disfrutau-los molt que només són un pic en la vida i val la pena gaudir d’ells al màxim. Us desig molta sort a tots i totes!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s