De fotògraf a lector … Carlos Cerdan

Estàndard

Crec que sóc l’única persona del meu curs que ha tingut una experiència doble als Jocs Florals. Us estareu demanant què vol dir això d’experiència doble, i no, no vol dir que he pogut actuar dues vegades als jocs. Us ho explico  tot d’una. Vaig començar els Jocs com a fotògraf, anava a totes les audicions per fer fotos. Me’n vaig apuntar a fotògraf, en primer lloc, per la por que  tenia a fer el ridícul damunt un escenari, i a més a més, perquè hi havia de  parlar en català, cossa que no se’m dóna gens bé.

Aquesta hauria estat tota la meva tasca pel gran dia dels Jocs Florals de l’any passat i la meva única sortida a l’escenari sense actuar ni presentarar;  però a la darrera setmana de la preparació, la sort me va somriure i crec que també me va fer l’ullet. Uns dels lectors es va donar de baixa i jo no m’ho podia creure; em varen escollir a mi, el que tenia por, el que no volia sortir però ja ho mirava en ganes, el que estava tot el dia en preparació sense actuar tant sols d’ajuda fotogràfica, … per reemplaçar-lo. De sobte, la veritat es que me va agafar de sorpresa i la meva reacció va ser de por: hauria de fer de James Bond amb l’Àngel Llull! Però va resultar que aquesta por i a mesura que anaven passant els dies s´anava disipant. Entre tants de riatlles i noves experiències ja no m’enrecordava que no m’agradava actuar o vist d’una altra manera, que no volia pujar damunt l’escenari. 
Va arribar el gran dia, la llum, la gent, els micròfons, tot ja estava preparat pel gran moment. Anàvem passant totes les actuacions tal i com s’havia programat. Ara era el nostre moment. No sé com explicar-vos el que vaig sentir en aquells moments, em vaig sentir dalt, com si hagues pujat al cim del món, si això és possible, i a més l’explosió final dels aplaudiments es va convertir com una pujada d’adrenalina que va fer d’aquesta experiencia una cosa única i irrepetible.  
Si no hagués tingut la sort de poder actuar i només hagues fet de fotògraf, estic segur que hauria  disfrutat molt de les actuacions dels meus companys, però se cert que si per por hagués rebutjat la oportunitat d’actuar

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s