Participar com cada un pugui , Bàrbara Fiol

Estàndard

El dia es va acostant, sembla increïble pensar que el 6 de maig tot l’esforç donarà el seu fruit. I encara que ara aneu una mica perduts i no estigui gens llest del tot, encara que no us hagin escollit per fer el que teníeu pensat, encara que no tingueu molt clar què posar-vos … Vull que sapigueu que aquestes coses s’acaben resolent, es tracta de confiar en les capacitats d’un mateix i ser positiu ( per si de cas no som elegits), ja que amb el temps ens adonarem  que l’important és participar com cada un pugui.

També comentar que no es basa en una actuació individual , sinó  en el conjunt de tots vosaltres que fareu un acte preciós de comiat per dir adéu. Ja que la secundària no és només el tancament d’una de les etapes més divertides de les vostres vides, sinó que és el començament del vostre futur. Un futur que ja ha començat durant els quatre anys de secundària però que agafarà forma durant tot els anys següents.

Per això, nois i noies jo us aconsello que visqueu aquest dia com si fos l’últim, que deixeu de banda la vergonya, la por, el pànic escènic …Us oblideu de tot el que vos frena per centrar tota l’ atenció allò  més important: gaudir moltíssim del moment. Un moment que, sens dubte voldreu repetir quan us feu grans.

Bárbara Fiol Ballester

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s