Aprofitar al cent per cent … Neus Torrens

Estàndard

 

Els Jocs Florals, sense cap mena de  dubte, han deixat una ” marca” important en el nostre trajecte per l’escola, per no dir que són el millor moment de tota l’etapa de secundaria. Tenc milers i milers de bons records que mai  no oblidaré.

En el meu cas, els Jocs Florals començaren un poc abans del que pensava. Al mes d’octubre, dues companyes meves i jo vàrem començar a preparar un ball per presentar als càstings del febrer; això implica cercar música, preparar diferentes coreografíes, millorar la flexibilitat, assajar, assajar i més assajar. Va arribar el mes de febrer i amb ell el moment de fer el càsting, com sol passar, estàvem les tres nerviosíssimes, pero gràcies als mesos i mesos d’assaigs tot va sortir com ens esperàvem i uns dies després, na Puri ens va comunicar que formàvem part de les actuacions dels Jocs Florals.

A mesura que s’atracava la  tan desitjada data, sorgien petits problemes, com es pot suposar, no teníem la mateixa opinió en tot, un tema que vàrem discutir va ser el vestuari del ball, que si una prefería el color blau, l’altra el lila… Pero finalment, sempre conseguíem trobar un punt intermig i possar-nos d’acord.

Quan va arribar la famosíssima setmana d’assaigs,  tots estàvem  molt emocionats, perquè realment, allà començaven els Jocs Florals. Aquella setmana, vàrem aprendre a sortir a l’escenari amb una tranquil·l itat impensable (almenys en el nostre càs), va ser una setmana plena de rialles i bons moments, però  de vegades,  una mica estressant i és que no estàvem acostumats a tanta preparació !

Dia 8 de maig de 2015, a les 20:00h, començaven els esperadíssims XXX Jocs Florals. Desde darrere l’ escenari vèiem com anava entrant la gent, i com no, molt nerviosos; per  no podíem deixar que els nervis arruinessin el nostre gran moment. Gràcies a tots els assaigs i a les ganes que hi vàrem possar tots, va sortir tot perfete. Va ser inoblidable, no només aquell vespre, sinó tota la setmana, i gràcies als Jocs Florals, vàrem deixar de ser 4 clases distintes per ser un gran grup de 4t.

Personalment, si ara em donessin l’ oportunitat de repetir els Jocs Florals, no dubtaria ni un segon en fer-ho!

Si tingués que donar un consell a algú que esta a punt de començar a preparar els Jocs Florals, diría que s’oblidés de qualsevol vergonya, que val la pena gaudir tota la setmana al màxim, tant els que estan al saló d’ actes assajant com els que són col.laboradors. S´ha d’ aprofitar al cent per cent i no tenir por de res !

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s