Com vaig viure el dia dels meus Jocs Florals … Laura Ortiz

Estàndard

 

Des de ben petita sempre ho vaig tenir ben clar que volia fer col·laborar als meus Florals,  volia ballar però quan va arribar l’hora no vaig tenir el valor de presentar-me ja que hi  havia actuacions  molt més bones, bé,  no és  que fossin més bones sinó que l’estil de ball era diferent al meu i vaig pensar que el meu estil era aleshores un poc antiquat i no em vaig presentar.

Quan van arribar els càstings per ser presentadora o lectora em vaig presentar, si he de  dir la veritat , tant m’ era si me escollien com  a presentadora o com a lectora. D’ entrada tenia por perquè  no volia enfonsar-me a l’hora de lletgir. Quan  ens varen donar el primer poema per veure què tal ho fèiem, el poema que més me va agradar va ser el dels dies de la setmana. Al cap d’uns dies ens varen dir qui feria cada poema i jo vaig tenir la sort de fer el que més m’agradava.

Posteriorment varen començar els dies durs  d’assajos i més assajos, cada cop ho fèiem millor, els dies d assajar s’esgotaven i arribava l’hora del gran dia. La nit posterior he de confessar que me va costar un munt dormir-me, al matí no tenia gens de gana, vaig arribar a la sala d’actes i vàrem fer dues vegades assaig general que no varen sortir perfectes pels nervis que teníem. I  una anècdota molt bona és que una vegada quan havia de dir el meu poema me’ n vaig oblidar de com era una part i tots els meus companys que estaven asseguts me varen dir el que havia de dir, me va fer molta gràcia que s’ho sabessin. L’horabaixa dels Jocs,  vàrem tenir un poquet de mala sort perquè es va posar a ploure, però l’espectacle va sortir perfecte, tothom estava feliç i content. Després vàrem sortir a celebrar-ho

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s