Una experiència excepcional ….Javier Sospedra

Estàndard

Per a mi  el Jocs Florals varen ser excepcionals. És el millor que he fet com a obra en el saló d’actes en tot el temps que he anat a aquesta escola. El primer dia d’assaigs varen tenir tres nines de primer de Bach que l’any anterior havien participat en els Jocs Florals. Ens van dir que va ser una setmana molt bonica i que s’havia de aprofitar perquè s’acaben molt ràpid. Varen dir que mai ho oblidaríem.

Abans dels Jocs els professors ens van dir que havíem fer un poema, mínim de quatre estrofes. El meu va ser mitjanament llarg i vaig parlar del ciclisme. El poema ho havíem d’imprimir tres vegades si no recordo malament  posar-lo en distints sobres que ens donaven. També havíem de dir si érem presentadors, lectors, tramoistes o els que treballàvem en classe fent la decoració i més. Jo vaig ser tramoista que era el que més m’agradava. Era una paper molt difícil ja que havíem de ser responsables i ràpids i ens escollien per preselecció. El que feíem els tramoistes era posar i retirar el objectes de l’escenari.

Finalment, el dia dels Jocs, tot va sortit fantàstic.  Tots vàrem vestir de gala i teníem el saló d’actes ple. Hi havia gent que no es podía ni asseure . Després de totes les representacions, els balls, els diàlegs i els poemes secundaris va arribar l’hora de presentar i llegir els sis poemes principals. Jo no vaig guanyar però dos amics varen guanyar el tercer i el sisè premi. Ja acabat l’ acte,  tots vàrem acomiadar-nos dels pares i la gent del saló d’actes i vàrem anar a sopar tota la classe junta al Passeig Marítim. En acabar de menjar, tot el curs vàrem reservar un local i ho passàrem molt rebé .

Sense dubte ha estat  una experiència excepcional que no s’oblidarà fàcilment !

 

 

 

 

 

Javier Sospedra

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s