FLASHLIGHT … Elena Pascual

Estàndard

Ja fa un any des que van ser el nostres jocs florals. Va ser un vespre  ple d’emocions i nervis…

Tot comença als càstings quan et presentes, ja sigui per tramoia, recitar poemes, presentador o actuacions i en el meu cas em vaig presentar amb dues companyes més per cantar una cançó que estàrem preparant des de principi de curs que es deia Flashlight. El primer dia de càstings la vàrem cantar i a les professores que feien de jurat,  els va agradar però hi havia un problema i era que la cançó estava en anglès així que la vàrem traduir per tornar-la a cantar en català al dia següent. Setmanes després ens van cridar a tots els que actuàvem per dir-nos si ens havien agafat i quan ens va dir na Puri que ens havien escollit ens  posàrem molt contentes.

La millor setmana de curs és, sense dubte  la setmana d’assajos i, encara que teníem moltes coses per fer i molta feina, va ser la més divertida.

Al final va arribar la nit dels Jocs Florals. Tots estàvem súper elegants i súper guapos. Darrera l’escenari jo estava amb una de les meves companyes, la Victòria, que es va posar nirviosa abans de sortir a l’escenari i gracies a la nostra professora Begonya , que ens havia ensenyat  uns trucs per tranquil·litzar-nos si ens passava, finalment tot va sortir bé. Vam sortia ensenyarr a l’escenari i cantar millor que mai, el que més em va agradar va ser que quan cantaven la tornada la gent utilitzava unes llanternes o els mòbils i va ser preciós. Els lectors de poemes ho van fer millor que mai, els presentadors estaven fantàstics, la tramoia, encara que varen tenir problemes i que fer canvis durant la setmana, varen fer una feina molt precisa i  la decoració que van fer la resta de companys era molt cuidada. En definitiva, una GRAN NIT DE JOCS FLORALS .

One response »

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s