FAIG MEMÒRIA … Jordi Xia

Estàndard

 

-Record un dels dies que era a classe de català quan na  Puri (la professora de català) ens va comunicar l’activitat essencial per totes les persones que finalitzaven quart d’ eso:  els Jocs Florals. I ens incitava a participar en càstings.  Havíem d’ escollir  entre cantar, ballar o fer una coreografia i tocar algun instrument. Finalment, jo vaig tenir un paper protagonista com a presentador, ja que explicava a  les famílies les actuacions següents. Amb els companys, ens vàrem esforçar als assajos per no cometre cap error a l´hora de l’actuació real.

-Finalment va acabar sortir tot a la perfecció, però no us cregueu que el camí va ser tot de roses, també varen sorgir problemes com la lesió dos dies abans de l’ actuació d’una companya que feia una coreografia i la va haver de substituir una nina de 3r d’ ESO.  No només això sinó que fins vàrem haver d’ actualitzar la tasca dels tramoistes per diverses raons tècniques. Però el que conta és el final i ens va sortir de meravella.

-És una llàstima que alguns dels amics després dels Jocs se n’hagin d’anar a altra banda i separar-se dels companys de tota la vida o deixin el seus estudis per començar a treballar. Per això, volia dir-te que  aprofitis experiències com aquestes sempre que puguis i no esperis el que vendrà

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s