UNA NIT APASSIONANT .. Marina Torrens

Estàndard

Els jocs florals van ser una gran i única experiència en la meva etapa escolar.  Juntament amb les meves grans amigues, Irene i Xisca  vam fer un poema pels jocs.

Per poder fer un poema vam haver de fer un càsting, i jo el vaig fer amb na Nicole i finalment vam ser seleccionades. Vam estar un parell de setmanes practicant el poema que la nostra tutora Puri ens va assignar que tractava sobre el medi ambient. Aquesta edició del jocs florals va ser molt especial perquè li vam fer una sorpresa a la meva tutora Puri ja que marxava a un altre col.legi.

 

La setmana dels jocs florals va ser una setmana molt intensa plena d’ emocions i nervis. El  que més me va agradar va ser poder compartir aquesta gran experiència amb les meves amigues. Al llarg d’ aquesta setmana vam estar practicant cada dia amb l´ajuda dels professors de català que ens ajudaven i ens donaven consells útils per al gran día.D’ aquesta manera,  vaig poder arribar a  conèixer millor  molts del meus companys amb els que avui  dia em duc molt bé.

També gràcies als jocs florals vaig descobrir molts talents que tenen els meus companys i companyes que jo desconeixia totalment i vaig conèixer més profundament els meus professors en un àmbit diferent al normal i també vaig poder conèixer els pares de tots els meus companys.

Quan va arribar el gran dia tot eren nervis, vam acabar el col.legi a les dotze per poder tenir temps de menjar tranquil.lament i posar-nos molt guapos per a la gran festa. El gran dia havia arribat i les meses amigues i jo estàvem molt nervioses però finalment tot va sortir com esperàvem. Després vaig gaudir d´una impressionat i apassionant nit juntament amb els meus companys de quart d´eso.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s