LLEGIR UN POEMA POT ESSER DIVERTIT …. Sió Oliver

Estàndard

Els Jocs Florals per a mi, varen ser una experiència inoblidable, plena d’ alegria, nirvis i moltes més emocions. Jo me vaig presentar a lectora de poemes, mai m’hagués imaginat que llegir un poema podia ser tan divertit, solament m’havia presentat per fer alguna cosa i entretenir-me. Tothom dels darrers cursos que ja havien fet els Jocs Florals, deien que era increïble però no t’ho pots imaginar fins que participes, per molt que et diguin la seva experiència, jo creia que estaven exagerant, però fins el primer dia dels càstings ja ho entenia tot. No solament el alumnes estàvem emocionats, sinó que els professors ens transmetien les seves ganes de treballar i fer-ho bé. Desgraciadament era l’últim any que na Puri, la nostra professora de català, participava i organitzava els Jocs Florals i això ho va fer mil vegades més especial tan per ella como tots nosaltres.

El primer dia de preparació va ser un poc diferent ja que el saló d’actes estava ocupat, havíem d’ assajar en el pavelló, però això no ens va afectar . Varen venir tres alumnes que ja havien participat en els Jocs Florals per contar-nos la seva experiència i como ho varen viur, i ens va motivar a tots a passar-ho i fer-ho el millor possible. El segon i el tercer dia varen ser un poc caòtics, ja estàvem en el saló d’actes, però tothom estava per tot, perquè ningú sabia on havíem d’estar, tothom tenia ganes de sortir fer la seva actuació i veure com sortien  la resta d’actuacions. Al quart dia al principi tot anava correctament, fins que una nina del ball de gimnàstica  va caure i es va fer mal a la cama i no va poder ballar, tot això va rompre els esquemes de la resta de ballarines i a les professores, que no sabien com arreglar-lo, si fer un nou ball o agafar una altra nina per ballar i que s’aprengués  el ball. Al final va venir una nina d’un altre curs i va substituir la nina que s’ havia  fet  mal. L’  últim dia vàrem fer l’actuació completa en dues-tres hores i va sortir perfecta. Vàrem acabar  prest ja que ens havíem de  preparar per l’actuació final del vespre esperat. Vàrem arribar com a  les sis de la tarda i ja era hora del gran show, tothom estava molt nirviós però amb ganes de fer-ho bé  per mostrar tot el nostre treball. Ens va sortir magnífic i tots els meus companys estàvem molt feliços de veure com ens havia quedat.

No canvaria aquesta experiència per res del món, tot allò  viscut amb els meus companys i les meves professores ho recordaré sempre 😉

 

One response »

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s