Un petit lloc al meu cor, Blanca Villabrille

Estàndard

Ara fa nou mesos del jocs florals i encara els record com si fossin ahir. Tot i que tothom diu que els jocs florals son una experiència inoblidable s’han de gaudir al l màxim;  fins que no ho vius, no t’ho acabes de creure.

Jo vaig començar a saber el que eren els jocs a primer d’ ESO i en aquell temps, els jocs semblaven alguna cosa molt llunyana  que pareixia que no arribaria mai. Però, de cop i volta sense adonar-me’n, em vaig trobar a la sala de vídeo a punt de sortir a fer el càsting per a ser presentadora dels jocs. Finalment, vaig aconseguir ser presentadora i en aquell moment, tota la màgia dels jocs va començar.

El temps va passar tan ràpid que l’ esperada setmana del jocs florals va arribar i va passar increïblement ràpida  i seguidament el gran dia. Jo era presentadora del premis de 4t d’ESO, per tant no vaig veure els jocs en directe ja que vaig sortir la darrera. Hi havia moltes coses que em preocupaven en sortir entre elles si podria obrir bé els sobres, si em trabaria en dir qualque nom o si tot no sortia com jo esperava. He de dir que el primer guanyador va ésser amb el que més nerviosa em vaig posar, no pel  fet de ser el primer, sinó  perquè va sortir  a l’escenari abans que jo digués el seu nom! I és que el guanyador era un dels tramoistes Encara que ara sigui una anècdota graciosa, en el moment no em va fer cap gràcia, però tots el restants guanyadors sortiren quan els tocava i tot va  anar súper bé.

En definitiva, els jocs són un acte que ningú no es pot perdre i que s’han de gaudir  al màxim ja que no hi ha marxa enrere i vos anim a tots a participar en tot el  que pogueu. Ja que aquestes coses  tenen un petit lloc al meu cor  i esper que a tots els vostres cors també el tenguin.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s