Els repetiria una i altra vegada, Aina Ramis

Estàndard

La meva experiència als jocs florals principalment va ser inoblidable ja que va marcar un abans i un després a les nostres vides ja que feim un gran canvi tant mental com físic.
És l’acte més important de tot la secundària i una de les etapes més boniques.
La setmana dels Jocs Florals va ser increïble,  se veia tothom emocionat i amb molta il·lusió, jo vaig fer un ball de gimnàstica juntament  amb  les meves amigues Carla González i na Maria Amengual.

 Ens va encantar preparar-ho però a la vegada va ser una setmana molt dura, plena d’assajos i molts de nirvis, ens va agradar que ens escollissin ja que des de petites desitjàvem fer un ball als Jocs, a més durant aquesta setmana ens juntàvem amb gent que no coneixíem tant, llavors al final d’aquesta setmana també te’n duies amistats noves.
Quan va arribar a la fi el gran dia estàvem tots super nerviosos, però és cert que els nostres Jocs Florals varen sortir genials, i a més vèiem als nostres pares orgullossos de nosaltres.
En resum la setmana dels Jocs Florals a 4rt d ESO va ser la millor amb diferència de la resta de setmanes i tornaria a  repetir els Jocs Florals una vegada darrera una altra.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s