Fotògraf, tramoista? Jiahao Chen.

Estàndard

Les hores en què vaig fer de fotògraf varen ser molt més entretengudes del que un es podia imaginar.  Has d´imaginar que pots experimentar en primera persona totes les audicions i lectures de poemes  que potser  entrin als Jocs Florals. Tant si entren com si no entren,  és emocionant veure l’ evolució dels alumnes, amb molt esforç i també ajuda per part dels nostre professorat.

He de dir que alguna vegada, els fotògrafs ens vàrem veure “obligats” a fer de tramoistes i és que sense fer res, ningú hi està.  

El dia de l´acte principal va ser sorprenentment entretengut en veure tots els companys interpretant tots els poemes que s’intercal·laven  amb tots els balls, molts dels quals  no vaig tenir la oportunitat de veure complets  als assajos. Costa creure com de bé  quedaren malgrat  ser conscient de totes les hores i hores  que hem passat preparant-ho.

La meva recomanació seria gaudir  de l’experiència com puguis ja que és un event que recordaràs anys i  anys després.I  ningú voldria que d’aquesta experiècia recordassis només els nervis i l´estrés que et va provocar. Per tant, tranquil que ja saps que surt bé.

Jiahao Chen 1er A

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s