Noves oportunitats. Aina Ordinas

Estàndard

L

Els 33 Jocs Florals al col·legi Sant Gaietà foren els de l’alumnat nascut al 2002. Encara me’ n recordo de quan ens varen dir quin dia serien els càstings, els meus amics i jo dúiem preparant un gran ball entre nins i nines des de feia temps i encara que no estàvem molt ben preparats, teníem moltíssima il·lusió.

Per desgràcia, o per sort, els professors varen decidir que d’aquest ball amb tanta gent només podrien ballar quatre nins i quatre nines, entre les quals jo no vaig ser seleccionada. Però no em va importar molt perquè el meu somni des que havia vist els meus primers Jocs Florals quan anava a primer d’ESO,  era ser presentadora i per això em vaig presentar al càsting amb el meu amic Juan Sanz. Vaig estar assajant tota la setmana i tothom estava convençut que ens agafarien, tothom menys jo, tenia el  pressentiment  que hi havia gent més bona que jo. Segurament degut a què no confiava amb jo mateixa, no ho vaig fer el millor que podia i no em varen seleccionar. Va ser un dels dies més trists per jo ja que duia des de petita amb un somni i ara ja no sabia el que volia fer.

Per sort, vaig tenir dues amigues a les quals  tampoc varen triar i amb els ànims de na Malena i na Cati vàrem decidir presentar-nos per recitar un poema. Crec que va ser el millor que em va poder passar, perquè encara que no era el que inicialment volia fer, va ser molt divertit i vàrem tenir l’oportunitat de recitar una cançó d’un autor modern les tres juntes i a força de practicar cada dia durant la setmana abans, va sortit tot perfecte. Per tots els que aquest any sigui el vostre any, penseu que no passa res  si no et seleccionen per allò que tenies pensat, perquè pots acabar fent alguna cosa millor i gaudint totalment la gran setmana que és la d’abans dels Jocs Florals.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s