Una nit inoblidable plena de rialles. Lucía Bauzá Mora

Estàndard

E

Crec que des que arribes a l’ESO una de les coses que més il·lusió et fa és arribar a quart d’ESO per celebrar els teus propis Jocs Florals.

Després d’uns anys d’espera, a la fi van arribar i no tenia ni idea què podia fer, no destacava en cap cosa en especial, ni ballant ni cantant, així que  de bones a primeres,  vaig descartar la possibilitat de fer una actuació musical que era el  que més em cridava l’atenció .Però entre el meu grup d’amics vam començar a parlar de fer un ball junts, i ens vam posar  a la feina, vam assajar moltíssim, però com que érem molts no vam ser elegits. Arribats a aquest punt estava perdudíssima, però vaig decidir presentar-me a presentadora i  tampoc vaig ser escollida, això em va desanimar bastant però finalment vaig acabar llegint un poema amb dues de les meves millors amigues, la qual cosa em va encantar. La setmana de preparació dels Jocs va ser increïble encara que haguéssim de treballar i assajar constantment, m’ho vaig passar realment bé i tinc moltíssims bons records , després d’aquests intensos dies,  a la fi van arribar els Jocs, tots estàvem guapíssims i impecables però amb uns nervis horribles , es van apagar els llums i va començar tot, no hi va haver ni una errada i en el moment de sortir a l’escenari els nervis van desaparèixer completament.

Finalment va arribar la festa, vàrem sopar cada grup amb la seva classe i després ens ajuntàrem tots per celebrar-ho, va ser una nit inoblidable plena de rialles. Sortir de festa amb tots els meus amics va ser el millor de la nit i ens ho vàrem prendre com un comiat del curs i d’alguns de nosaltres que no estarien a l’escola els anys següents.

Els Jocs són una cosa molt especial que cal aprofitar al màxim ja que només tens l’oportunitat de fer-los una vegada a la vida, i encara que al principi les coses no surtin com un espera (en el meu cas) això no vol dir que acabis fent alguna cosa que no t’agradi.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s