Aquell 11 de maig, Aina Vallespir.

Estàndard

L’onze de maig de l’any 2018 és una data que mai oblidaré. Record que quan era petita somiava a arribar a quart d’ E.S.O per celebrar uns dels actes més importants de l’escola, per arreglar-me i vestir-me com mai ho havia fet, somiava en poder participar als Jocs Florals. Després d’assumir que l’any havia arribat només esperava una data concreta, uns dies exactes, la setmana i el divendres de la 33ª edició dels Jocs Florals. Les classes de català no només eren literatura, teatres, representacions, socio-lingüística… Eren il·l·usió, feina i emoció per poder estar ben preparats per al  nostre dia. Després de les vacances de Nadal els càstings començaren i la meva única preocupació va ser interpretar un guió juntament a un dels meus companys que em donà l’oportunitat de poder obrir la ceremònia el divendres dels Jocs.

Record el dia dels càstings com un dia normal, sense pressió i amb molta il·usió. El que jo havia desitjat desde ben petita era ser presentadora dels Jocs Florals i gràcies a tota la feina ho vaig poder aconseguir. La de preparació va ser increïble, vam riure, disfrutar, jugar, parlar i gaudir tots junts com mai ho havíem pogut fer. Gràcies als Jocs Florals vaig poder conèixer  persones amb les quals  mai avia xerrat. En Pedro Fortuny, na Maria Álvarez i jo érem els encarregats de presentar al públic la nostra generació i els nostres Jocs “Endavant Poesia” on demostràvem  que el futur està a les nostres mans.

El dia dels Jocs, estàvem tots molt nerviosos però també teniem moltes ganes de demostrar tot el que havíem anat practicant durant el curs. El cabells, el vestit i els tacons no em van trair perquè els tres vam estar fantàstics i increïbles. El més “graciòs” va ser quan ens vam equivocar i ho poguérem solucionar d’una manera dissimulada però que nosaltres érem concients  que ens havíem anat del guió. Amb això, el que vull dir és que seguir el guió està bé, però equivocar-se és d’humans i nosaltres ens hem d’adaptar a la situació perquè el públic no sap el que es dirà a la celebració.

Si he de dir el que més em va agradar no acabaria en anys; l’únic que puc dir és que els Jocs Florals s’han de gaudir moltíssim perquè és un record que no s’oblida mai i que sempre tendrà un lloc a dins els nostres cors. Els meus companys i la 33ena edició dels Jocs Florals sempre tendran un al meu cor.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s