Despertar-se amb Jocs Florals ! Caterina Ferrer

Estàndard

El primer dia de curs de quart d’ESO, em vaig despertar com qualsevol altre primer dia de curs, però el primer que vaig pensar va a ser: “aquest any faig els Jocs Florals”.

Des  que vaig sentir  parlar del Jocs Florals de l’escola, només tenia ganes que m’he arribés a mi el dia. I a la fi va arribar. Devers el mes de febrer, varen començar els càstings del Jocs. Jo em vaig presentar per ser presentadora. Des de sempre era el que volia fer i per ser sincera, en cap moment vaig pensar en que faria si no m’escollien. Per sort tot va sortí bé i vaig ser escollida.

Abans de la setmana dels Jocs Florals, ja havíem practicat un parell de vegades i estàvem molt il·lusionats. Record la setmana del Jocs com una setmana màgica. Tot es va aturar per poder practicar. Ens passàvem els dies sencers ensenyant. Jo presentava el tercer bolc junt amb dos companys més i estàvem molt contents per com ens estava quedant. I a la fi va arribar dia 11 de maig, el gran dia.

 Vàrem fer una vegada tot l’espectacle i ens va sortir tan bé que a les onze ja vàrem poder partir cap a les nostres cases per poder tenir temps de descansar, fer fora el nervis i arreglar-nos. Varen ser les sis de la tarda i vàrem anar tots cap a l’escola. Un pic vaig ser allà no m’ho podia creure, el que tants d’anys havia vist fer a altres persones, ara ho estava fent jo. Fer-se fotografies amb tots el teus amics i companys és casi una tradició ja, a demés de ser un moment per compartir amb els teus amics i llevar nirvis abans de sortir a l’escenari.

 Al cap de més o menys una hora, va arribar el meu moment, no m’ havia posat gens nirviosa abans de sortir però el moment en què les llums s’apagaren i els meus companys em varen dir “et toca” em varen sortir tots el nirvis però no vaig deixar que això m’afectés vaig prendre un alè i vaig sortir allà en mig de l’escenari a gaudir de cada moment i cada paraula que deia. Record estar ja asseguda a la butaca i pensar: “el que acab de viure avui, no se m’oblidarà mai” i és que vulguis o no el Jocs Florals sempre quedaran en el teu cor.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s