This is an example of a WordPress page, you could edit this to put information about yourself or your site so readers know where you are coming from. You can create as many pages like this one or sub-pages as you like and manage all of your content inside of WordPress.

2 responses »

 1. Aquets vint-i-sisens jocs florals,(i la primera frase del vespre que va ser”uuuuuhh , Quina Gentada…”) han estat per jo, el millor que m’ha passat a la vida, no ho sabria explicar. no volia que s’acabessin mai , va esser una setmana inolvidable, tants de moments graciossos, tantes rialles, un poquet de nirvis , però sempre amb humor, sí, amb molt d’humor. M’encantaria tornar-los a repetir, a fer el monòleg , a escoltar la gent riure , els poemes divertits, en fi… els a recordaré tota la vida. És un moment MÀGIC , únic i inexplicable.
  Moltes Gràcies per deixar-me fer el que volia 🙂

 2. jo sempre parlava dels Jocs Florals amb les amigues,quan ens tocaría fer-los a nosaltres, i ara és el nostre torn per poder demostrar tot el que hem après durant aquesta setmana,més o manco així ha estat:
  hem assajat molt,hem après a estar més calladets, i hem rigut molt.
  per a mi aquesta setmana ha estat una gran experiència.
  m’ ha agradat moltíssim, si pogués tornar a començar aquesta la començaria com elprimer dia.
  Bé,avui és el nostre diaaa, a la fi ja ha arribat i el més de tot és gaudir del nostre moment, fer-ho el millor possible. Vull donar les gràcies a na Begoña,Malena,Cati per aquesta setmana tan meravellosa que hem tengut

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s