Les meves col·laboracions als Jocs Florals … Alba Gisbert

Estàndard
Els Jocs Florals no només és aquella nit de maig  plena de nirvis, sinó un record que guardaràs per tota la vida, recordaràs tots els bons moments amb els teus amics i professors, dels moments màgics, d´il·lusió,  l’olor tan particular del saló d’actes, dels crits de na Bego i de les emocions tan fortes que es viuen i de poemes plens de sentiments.
En el meu cas , tot va començar un dia en el pati imaginant amb na Maria Marti què podíem fer per participar als Jocs,  i pensàrem amb un ball. Sonava bé però era una idea una mica boja. Al  principi fins i tot s’enrigueren  de nosaltres però amb esforç, ganes i dedicació podem dir que ho vàrem aconseguir i que ara som nosaltres qui reim. Vàrem fer un ball divertit , és clar que no era perfecte perquè no som cap ballarins professionals però els deu amics que ballàrem,  ho vàrem fer el millor que podíem fer-ho i amb això em don per satisfeta. 
 
Imatge
També vaig col·laborar en el ball de na Irene Soler i na Paula Verdera fent les fotos pel seu vídeo. Vàrem anar a un platja petita del Portitxol i per fer-les, utitlizàrem uns llençols i les  dues gimnastes  igual vestides. Vaig cercar les posicions més boniques per tractar de fer les millor fotos, vàrem jugar amb els llençols ,el vent i la llum , i el resultat va ser molt bo . Vaig gaudir com una nina petita. No sóc cap fotògrafa professional, és clar, però m’encanta la fotografia i sempre intent recollir dins una imatge, la bellesa i l’essència de cada moment. 
Per finalitzar vull dir que estic totalment d’acord amb la frase del nostre estimat Rafa Nadal ” Qui creu que no pot millorar no sap res de la vida”. Intentar-ho fer lo millor possible sempre , amb disposició d’ aprendre, amb ganes i esforç i  segur que ho aconseguiu!! 
Imatge
Imatge
Molta sort a tothom!! 
Alba Gisbert

Una resposta »

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s