Emocions i sentiments en forma de felicitat. Maya Triay

Estàndard

???????????????????????????????Bon dia a tots! M’està costant decidir per on començar a escriure, hi ha tantes coses a dir!  Experiències, moments, anècdotes, bromes, principis i finals, moments alegres i moments trists… vivències inoblidables.

Intentaré començar pel principi. Tant la setmana dels Jocs Florals com les setmanes prèvies per a mi,  varen estar plenes d’il·lusió, des de petita m’havien parlat dels Jocs Florals i ara era jo era una de les participants! Comencen les audicions i amb elles els nirvis, després els primers assajos en grups petits i finalment els assajos generals amb tots el alumnes que hi participaven. Apareixen nous amics i la relació amb less professores canvia completament. Aquells dies es respirava un ambient d’entusiasme, felicitat i sobretot ganes de passar-ho bé.
El 4 de maig de 2012 era el gran dia. Jo vaig ballar una peça de dansa neoclàssica i el més inesperat de tot .. vaig sortir guanyadora del segon premi de poesia: L’englantina.
Quan vaig sentir el meu lema i el títol del poema anunciats pels presentadors el meu cor va fer un bot, i després de haver recollit del premi vaig començar a plorar, totes les emocions i sentiments d’aquells dies sortiren en forma de felicitat.. 🙂

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s